Sport

TRAFIC DE FIINTE UMANE FILM

Deplasarea aeronavei atat de departe de culoarul de zbor si de punctul de destinatie, situarea ei la o altitudine atat de joasa in munti sunt si acum niste necunoscute ale cazului. Cand ne-am dus, avionul era desfasurat pe o zona de cel putin de metri patrati. Term search Jobs Translators Clients Forums. Acest fenomen a fost intens studiat de o echipa de specialisti germani care au demarat in un proiect de cercetare numit “Mountain Wave Project”. Pana la 40 de ani, la momentul fatalului accident, comandantul Ioan Berenghi totalizase un numar de de ore de zbor, dintre care de ore pe IL Era limpede ca nu putea fi vorba de un om.

S-au oprit, i-au asteptat pe cei ramasi in urma si i-au intrebat de ce au semnalizat atat de puternic. O ineptie abuziva si anti-suveranitate: Au gasit si cutia neagra, iar bordul era ca si cum ai rupe o bucata. Se declanseaza succesiv starile de alarmare. Un aparat I, cu un echipaj de noua oameni, s-a prabusit in timpul unui zbor Bucuresti – Timisoara. In articolele din presa si revistele de specialitate care sustineau aceasta teorie, salvamontistii Martin Domokos si George Resiga au fost citati ca martori oculari a ciudatelor fenomene.

Dupa care s-a vazut ca si cum ar fi aparut o autostrada”, isi aminteste salvamontistul.

Era obiectul sub norii subtiri, la o distanta de aproximativ de mile. In padure, bucati din avionul prabusit acum 15 ani au ramas martore ale tragediei. Catalin Berenghi, fiul comandantului, povesteste ca mama sa a primit telefoane de amenintare.

Aeronava nu are niciun fel de indicatii de la acest aparat. Benton 1-a intrebat pe copilot, locotenentul Peter Mooney:. In plus, datele oficiale nu indica nici un element care sa conduca la acest scenariu.

Cineva a gresit, fie la sol, fie la bordul aeronavei.

Brindusa Simionescu KudoZ activity Questions: Echipajul anunta solul ca va cobori la metri. Dar cand au reusit, in fine, sa-i cheme, ca sa vada si ei minunea, puzderia de lumini si-a schimbat din nou configuratia, transformandu-se intr-un fel de pista de aterizare vazuta dintr-o parte, apoi in ovoidul initial care, intensificandu-si brusc luminozitatea, a inceput sa urce, disparand in inaltimi.

  MOVIE SHOWTIMES 75206

De ce ne lasam condusi de psihopati si ce putem face in aceasta privinta?

Muntele Retezat – 4 august

Am aflat astfel ca accidentul s-a datorat unui fatal concurs de imprejurari: Nu cautam vinovati, vrem doar sa stim exact ce s-a intamplat acolo” spune fiul comandantului. Cand am mers la Costinesti, in Romania, am vazut ca acolo se aflau mai mult de persoane. Era pe la De aici a pornit, insa, o intreaga poveste trafuc OZN-urile. In directia in care s-au dus cele doua lumini s-au vazut doua cercuri luminoase, apoi s-au transformat intr-un paralelipiped, iar apoi o imensa inima luminoasa.

Oamenii au fost stransi, pur si simplu pe bucati, in cearsafuri”, isi aminteste salvamontistul Martin Domokos. Eroarea a fost estimata la 10 minute, ceea ce corespunde unei abateri de de kilometri de la ruta stabilita.

Aceasta viziune au avut-o si alti martori ai unor fenomene OZN. Mie mi se pare ca sunt foarte autentici.

Pe de alta parte, a doua zi dimineata postul de radio Romania a transmis stirea ca fiunte OZN a fost observat deasupra Fil, la Portile de Fier. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Ipoteza ca avionul ar fi fost deviat de pe traseu si ar fi pierdut inaltime din cauza unor curenti puternici este pentru prima data folosita ca o posibila explicatie la ceea ce s-a intamplat acum 15 ani in Retezat.

You have native languages that can be verified You can request verification for native languages by completing a simple application that takes only a couple of minutes. Aeronava confirma apropierea de nivelul de de metri. Insa amenintarea le-a intarit si mai tare suspiciunea ca in Retezat s-a intamplat altceva decat varianta lansata giinte autoritati.

Am spus ca, poate, fiind exact dupa un an dupa ce vazuseram noi fenomenul, sa se fi intamplat acelasi lucru, pilotii sa fie derutati de astfel de un fenomen asemanator si sa creada ca luminitele respective sunt dintr-un oras” incheie salvamontistul, martor la tragedia aviatica din Retezat. Potrivit teoriei mele, insa, aceasta dezorientare s-a datorat unui OZN.

  PARNIS MENS BIG PILOT WATCH CN 6498 UNITAS 47 MM

infractiune continuata de trafic de persoane

Pentru ca in spatele pretentiei de miscare yoga oricum o ratacire draceasca si asa se ascunde nu doar o imensa escrocherie, dar o retea oribila de trafic de persoane, pornografie si pedofilie. Dar emotia era reala si detaliile se imbinau fara gres. Aeronava este distrusa in totalitate. Echipajul solicita confirmarea functionarii radiofarului Timisoara.

Echipajul raporta apropierea de Timisoara, cand in realitate, se afla deasupra Retezatului. Post Your ideas for ProZ. Echipa tehnica este chemata la Timisoara sa repare defectiunile aparute la o alta aeronava, iar echipajul YR-IMH urma sa preia pasagerii acelei curse. Legatura radio se intrerupe definitiv.

Daca doriti sa raportati o observatie, sau doriti sa participati la activitatile noastre, luati legatura cu noi prin telefoanele: Nu umans rudele celor decedati in accidentul aviatic au fost nemultumite de varianta prezentata oficial de echipa de ancheta, ci si expertii in studiul Obiectelor Zburatoare Neidentificate OZN.

Lipsa defectiunilor tehnice la aparatul de zbor, conditiile meteo favorabile si experienta echipajului nu ar fi trebuit sa permita confuzia.

infractiune continuata de trafic de persoane | Law (general) | KudoZ™ terminology help

View forum View forum without registering on UserVoice. Un alt amanunt care a dat curs unor speculatii a fost gasirea, la locul accidentului, a unui certificat de inmatriculare pe numele Suciu Nicolae.

Control social si supraveghere in inchisoarea digitala. Cam la sase sute de metri de Gentiana, acesti turisti au vazut o lumina, undeva in spate.