Sport

CINEMA 3D CONSTANTA TOMIS MALL

Se va incerca in prealabil rezolvarea oricarei dispute in legatura cu prezentele Termeni si Conditii, pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Utilizator. Societatea isi rezerva dreptul de a suspenda sau sterge imediat Contul creat de catre un Utilizator in orice moment si fara notificare: TripAdvisor LLC is not responsible for content on external web sites. Log in Join Recently viewed Bookings Inbox. Utilizatorii nu isi pot ceda parte sau totalitatea drepturilor, in temeiul prezentelor Termeni si Conditii. It has a hipermarket, a big gim with sauna, many shops, kids’ playgrounds, cinema, water fountains

Zi de nastere mortala 2 2D Horror. TripAdvisor LLC is not responsible for content on external web sites. Shopping , Shopping Malls. It’s a taste of Romania. I really like this mall. In cazul in care Societatea suspenda, interzice sau blocheaza accesul Utilizatorului la Site sau la o parte din Site, Utilizatorul nu trebuie sa intreprinda nicio actiune care sa impiedice o asemenea suspendare, interdictie sau blocare. In cazul in care Contractul va inceta, prevederile sectiunilor 5, 8, 11 si 12 vor ramane aplicabile.

Not a good variety of products. This is not a special attraction. Reviewed 23 October via mobile.

Societatea nu garanteaza utilizarea optima a Site-ului decat prin utilizarea browserului Internet Explorer cel putin la nivelul versiunea 9, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari. Contractul dintre Societate si Utilizatorul care doreste crearea unui Cont pe Site se incheie numai daca sunt urmati toti pasii enumerati mai jos: You can also mll there. Aceste cookies permit toomis de informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza acest site si pentru a detecta posibile probleme de navigare.

  FILM MANNENHARTEN UTRECHT

See what travelers are saying:. Turneu de gaming Societatea isi rezerva dreptul de a suspenda sau sterge imediat Contul creat de catre un Utilizator in orice moment si fara notificare: Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca orice imagine, marca sau semn apartinand Societatii sau tertelor persoane, daca nu au obtinut in prealabil consimtamantul scris al titularilor legali.

Utilizatorul poate inceta folosirea Contului creat pe Site in orice moment, prin stergerea Contului creat.

Cityplex Constanta

Also a good place to see a movie or have a coffe. Acestea sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi asupra marcilor si prin alte legi si tratate. TripAdvisor LLC is not responsible for content on external web sites.

It can be useful when you have something to buy. Utilizatorul intelege ca dupa incetarea Contractului sa nu incerce sa efectueze o noua inregistrare de Cont pe Site, insa va putea folosi Site-ul numai in scop informativ, cu respectarea conditiilor de la punctul 3.

Furnizori de servicii IT e. Flights Vacation Rentals Restaurants Things to do.

Log in to get trip updates and message other travelers. See what travelers are saying:. Utilizatorul este expres de acord cu prezentele Termeni si Conditii si Politica de confidentialitate. Cele de mai sus se aplica si in cazul omisiunilor. Constanta Shopping City S.

Shopping time – Review of VIVO!, Constanta, Romania – TripAdvisor

It’s a big place that you can get lost! Se va incerca in prealabil rezolvarea oricarei dispute in legatura cu prezentele Termeni si Conditii, pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Utilizator. Reviewed July 3, via mobile Awesome.

  SURYA FLOPPED MOVIES

Newsletter Orice stire, informatie, noutate transmisa Utilizatorilor abonati de catre Societate sub forma unei brosuri sau sub orice alta forma. Societatea isi poate ceda drepturile catre oricare dintre subsidiarele sau filialele sale, ori cinma alte cknema din grupul NEPI Rockcastle, ori catre orice succesor in drepturi asociat cu Site-ul.

Reviewed February 14, All of your saved places can be found here in My Trips.

City Park Mall of Constanța

Taxes, fees not included for deals content. Log in to get trip updates and message other cinems. Browsere diferite pot utiliza mecanisme diferite pentru a dezactiva modulele cookie. Se recomanda consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal.

Best in Constanta – VIVO!

Daca nu vrei sa ne dai acordul, iti vom trimite doar mesaje generale, adresate tuturor. ShoppingShopping Malls. But whoever designed it has absolutely no taste.