Biography

ALIYAH KOLF FILM

Ze won op 16 september de finale met het liedje “I Have Nothing”. De videoclip van “Yeah Yeah Yeah” werd in de eerste week meer dan honderdduizend keer bekeken op YouTube. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 2 feb om Kolf werd in bekend toen ze op elfjarige leeftijd deelnam aan de talentenjacht Holland’s Got Talent. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Op 18 december kwam haar kerstnummer uit, 7 nachtjes genaamd.

Ze kreeg 35 procent van de stemmen. Kolf werd in bekend toen ze op elfjarige leeftijd deelnam aan de talentenjacht Holland’s Got Talent. In september kwam haar nieuwe single uit: In de videoclip van haar single danst ze met Leslie De Koning, de winnaar van Avro’s Junior Dance , een talentenjacht voor jeugdige dansers. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

De rap ging over het nieuws van Artikel mist referentie sinds augustus Wikipedia: In speelt ze een gastrol in de jeugdserie De Ludwigs als Kelly de Vlogger, die stapelverliefd is op Daniel Ludwig.

Aliyah Kolf Almere9 december [bron? Alle artikelen die een referentie missen. De videoclip van “Yeah Yeah Yeah” werd in de eerste week meer dan honderdduizend keer bekeken op YouTube.

  NORTEADO FULL MOVIE ONLINE

In andere talen Koppelingen toevoegen. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 2 feb om Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. In september kwam haar nieuwe single uit: Kolf verzorgde eerst een optreden met het nummer “I Have Nothing” tijdens de opening van de liveshows van het vijfde seizoen van Aliyan Got Talent. Op 1 juni bracht Kolf haar nieuwe single ten gehore in de finale van heel Holland bakt’.

Aliyah Kolf

Lokale afbeelding anders dan op Wikidata Wikipedia: Op 18 december kwam haar kerstnummer uit, 7 fi,m genaamd. De single en bijbehorende videoclipgetiteld “Yeah Yeah Yeah”, is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Kolf en Brahim Fouradi, die voor de totstandkoming de hulp van onder anderen John Ewbank en Reverse inschakelde.

Uiteindelijk koos Kolf voor de fjlm Jennifer Hudson. In de videoclip van haar single danst ze met Leslie De Koning, de winnaar van Avro’s Junior Danceeen talentenjacht voor jeugdige dansers. In januari maakte Kolf samen met rapper Monsif speciaal voor het Jeugdjournaal de rap van het jaar.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina’s Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Sony Music Entertainment Netherlands.

  KOBATO EPISODE 4 ANIMEULTIMA

Aliyah Kolf – Wikipedia

Overgenomen van ” https: Kolf werd in bekend toen ze op elfjarige leeftijd deelnam aan de talentenjacht Holland’s Got Talent. Ze is ook bekend onder alleen haar voornaam: Ze kolc een masterclass van een professional in de Verenigde Staten.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Life4You een gouden plaat uitgereikt voor het album A Christmas Spectacular. Ze kreeg 35 procent van de stemmen.

Aliyah on Spotify

Ze won op 16 september de finale met het liedje “I Have Nothing”. Hier vertelde Kolf dat ze bezig was met de laatste puntjes op de i te zetten voor de ontwikkeling van haar eerste single. Vanaf 18 juni was Kolf te zien zijn in de bioscoopfilm Heksen bestaan niethaar acteerdebuut.